Гудмундсон вдъхнови Дженоа за обрат срещу Сасуоло

Дженоа записа първа победа след пет мача без успех, след като стигна до обрат при гостуването си на Сасуоло. Тимът на Алберто Джилардино победи с 2:1 и вече има три точки повече от днешния си съперник.

Дженоа започна по-активно, но не стигаше до удари. Домакините успяха да поведат след добра контраатака. Лориент напредна през центъра и подаде на Пинамонти, който се разписа срещу бившия си клуб. Удар на Гудмундсон облиза гредата, но вратарят на гостите трябваше да прави блестящо спасяване, за да спре Матеус Енрике малко преди почивката.

Гудмудсон имаше нови възможности и през втората част и именно той изравни. Исландецът го направи в 64-ата минута от дузпа отсъдена за игра с ръка на Ерлич след разглеждане с ВАР. Сасуоло пропусна няколко добри шанса и бе наказан в края. Три минути преди изтичане на редовното време блестящо подаване на Гудмундсон с пета от въздуха изведе Екубан, който се разписа.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели