Браво! Ще обновяват стадиона на Черноломец (Попово)

Коледен подарък за Черноломец 1919, пети в есенното класиране на Североизточната Трета лига. Одобрен е проект на Община Попово за енергийно обновяване на сградата на градския стадион. 

Радостната вест коментира пред Sportal.bg Илиян Станчев, спортен директор на футболния клуб.

„Общинското ръководство, начело с кмета д-р Людмил Веселинов винаги е помагало на спорта в Попово и в частност Футболен клуб Черноломец 1919. Благодарни сме за това. Видни са последователност и поетапни действия на ръководните фактори в Община Попово. Първо беше изграден прекрасния терен на който отбора ни играе домакинските си мачове. Сега на дневен ред е ремонта на сградата на стадиона. Следващите стъпки са изграждане на тренировъчен терен и обновяване на трибуните на стадиона. Признателни сме на кмета д-р Людмил Веселинов и екипа му. Реализирането на тези хубави идеи ще създадат удобства не само за нас домакините, но и за гостуващите отбори“. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели