Хороскоп за 22 декември: Кошмарен ден за 2 зодии

Овен
Може би ще бъдете толкова възмутени от нечии думи, че ще се разгневите, но звездите не ви препоръчват да говорите за това, защото заради яростта си може да преминете границите на приличието. 

Телец
Ключът към вашия успех през този ден е честността: желанието да разигравате някого може да се увенчае с успех, но не за дълго и скоро ще трябва да си платите с лихвите за това. 

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Близнаци 
Дори когато сте в състояние на крайно раздразнение, се въздържайте от желанието да навредите на някого! Помнете, че в крайна сметка злото ще ви се върне, така че не си създавайте проблеми!

Рак 
Негативните ви мисли и думи, адресирани до някого, може да му причинят вреда, но това ще е като дреболия в сравнение с бумеранга, който ще се върне при вас. Не провокирайте съдбата! 

Лъв 
Денят е благоприятен да си припомните идеята, която оставихте на заден план преди време: настъпил е моментът за нейното осъществяване – тя ще донесе не само пари, но и слава. 

Дева
Може би днес ще ви се стори, че целта, която сте си поставили, е трудно постижима или дори напълно непостижима. Това не е така. Не се отчайвайте! Вярвайте в себе си и мечтата си. 

Везни
Не е желателно да давате празни обещания. Няма да можете да ги изпълните. Защо да залъгвате хората, които ще ви повярват и в резултат на това ще бъдат измамени?

Скорпион 
Ако някой ви помоли за помощ, не отказвайте! Висшите сили ще ви тестват дали сте способни да съчувствате. Вашето съчувствие ще бъде възнаградено, а безразличието ще бъде наказано. 

Стрелец 
Ако успеете да намерите време за почивка, тя трябва да е възможно най-активна: безсмисленото седене в Интернет сайтове няма да донесе никаква полза, а спортуването ще изпълни тялото ви с енергия. 

Козирог
Окуражителните думи, които казвате днес без причина, скоро ще ви донесат солидни морални дивиденти. Човекът няма да забрави добротата и ще ви се отблагодари при първа възможност. 

Водолей
Вашето мото днес е „Чистотата е ключът към здравето“, така че колкото по-малко прах и мръсотия има по повърхностите около вас, толкова по-добре ще се чувствате – дори неочакваното неразположение ще мине бързо. 

Риби 
Най-лошото нещо, което можете да направите днес, е да загубите ценно време. Денят ще е успешен и почти всичко, с което се захванете, ще бъде реализирано. Побързате с изпълнение на задачите! 

Сподели