Павел Владев за тренировките в Стокхолм: Треньорите са на космическо ниво, спарингите са тежки

Професионалният ММА боец Павел Владев (8-1) разказа за читателите на Sportal.bg как протича тренировъчния му лагер в една от най-успешните зали за бойни спортове в света – “All Stars Gym” в Стокхолм, Швеция. Българинът гостува в люлката на шампиони като Александър Густафсон и Хамзат Чимаев за едномесечен лагер. Той споделя, че нивото на спаринг партньорите и треньорите в скандинавската столица е на много по-високо ниво от това, което е виждал на други места до този момент.

“Коренно различно е цялата структура на тренировки. Тук съм от 22 дни. Започнах лагер тук, защото се надявам в най-скоро време да се бия. През месец януари, или февруари. Има много добри бойци. Треньорите са на космическо ниво. Няма нищо общо”, разказва боецът от Габрово

“Тренировките са много тежки. Тренираме по 5-6 часа в деня. Аз влезнах в дълбокото още от първия ден. Много бой и страшно темпо още от първия ден. Момчетата са на съвсем различно ниво тук. Трябваха ми около две седмици да се адаптирам”, допълни спортистът с прякор Върколака.

Владев е в серия от пет поредни успеха. За последно той записа успех на събитието MaxFight 54 през месец юни. Сега той се надява на пробив на международната ММА сцена чрез контактите, които е създал в Стокхолм.

Вижте цялото интервю с Върколака. ММА боецът разказва за периода на адаптация с дългите мрачни дни в Стокхолм, спарингите всеки вторник и четвъртък и приятелствата и спортната злоба в “All Stars Gym”.

Последвайте канала ни в

Сподели