Монтана с двама нови до момента

Сериозна цел са си поставили от Монтана до подновяването на първенството. Тимът от „Огоста” ще се подкрепи с още две нови попълнения. До този момент Николай Митов бе зарадван от ръководството с Илия Русинов и Юлиян Весков. Последният му бе препоръчан от треньора на вратарите.

Сега Митов и колегите му се оглеждат за двама офанзивни играчи. „Търсим качество, а не количество. Хора, които ще вдигнат нивото ни. И то не само на думи”, коментираха от клуба.

В същото време стана ясно, че трансферите на „Огоста” няма да бъдат само входящи. Монтана ще се раздели с още един играч. Името му обаче ще стане ясно в близките дни. Причината е, че в момента се преценява кой да бъде той. Има няколко имена, които са се набили на очи и в момента се преценява кои от тях може да получат втори шанс.

Тимът от Северозапада България вече се раздели с един играч – Ливан Обисса. 28-годишният французин не оправда доверието, която получи и си тръгна като свободен агент.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели