Печелил Лига Европа поема Севиля

Испанският наставник Кике Санчес Флорес, който през 2010 г. печели Лига Европа с отбора на Атлетико Мадрид, е най-вероятният нов треньор на Севиля, твърдят испанските медии, както и Фабрицио Романо.

Както е известно, андалусийците уволниха треньора си Диего Алонсо преди два дни след тежкото поражение с 0:3 от Хетафе. Севиля се намира опасно близо до зоната на изпадащите, като сменя втори треньор през тази кампания, след като Хосе Луис Мендилибар също бе уволнен.

Според информациите споразумението между Кике Санчес Флорес и Севиля е финализирано и се очаква да бъде обявено в близките дни.

58-годишният специалист има богат опит в треньорската си кариера, като най-много време се е задържал в Хетафе, като има три периода в мадридския тим и именно това бе и последният тим, воден от специалиста. Флорес е водил и тимове в различни държави, между които Бенфика, отборите от ОАЕ Ал-Ахли и Ал-Аин, китайския Шанхай (Шенхуа), както и на два пъти Уотфорд.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели