Чави: Трябва да изискваме повече от себе си

Старши треньорът на Барселона – Чави Ернандес, коментира поредната грешна стъпка на каталунците в Ла Лига при равенството 1:1 срещу тима на Валенсия в срещата от 17-ия кръг на испанския шампионат. Според специалиста неговият тим е трябвало да спечели и е настъпило разочарование след новите загубени точки.

“Заслужавахме да спечелим. Играхме много добре и направихме всичко необходимо, за да победим. Създадохме достатъчно положения за победа. Трябва да сме много по-силни в половината на съперника, но в крайна сметка загубихме две точки. Ако има нещо, върху което трябва да се съсредоточим, това е ефективността. Не можем да си простим такива пропуски. Трябва да изискваме повече от себе си. Разочарован съм, защото смятам, че този мач трябваше да бъде спечелен. Искам да бъда позитивен, че ще бъдем по-добри”, каза Чави, цитиран от вестник “Марка”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели