Почетино: Уверен съм, дори когато губим

Мениджърът на Челси – Маурисио Почетино, коментира победата на водения от него тим с 2:0 срещу отбора на Шефилд Юнайтед в срещата от 17-ия кръг на английската Премиър лийг. Аржентинският специалист сподели, че успехът му е дал самочувствието да повярва в себе си, както и във възможностите на играчите.

“Много се радвам, защото играхме добре. Отбелязването на няколко гола в мачове срещу отбор, който играе агресивно с нисък блок е добър показател. Уверен съм, дори когато губим. Аз също вярвам в моите играчи и отбора. Сега трябва да използваме положителните емоции от победата в предстоящия мач за купата с Нюкасъл”, каза Почетино, цитиран от ВВС.

Наставникът на лондончани коментира и приноса за крайния резултат на един от младите играчи – Коул Палмър, който отбеляза гол и направи асистенция.

“Палмър е преди всичко плеймейкър. Той е този, който може да свърже всичките си съотборници с подаванията си. В същото време той е и футболист, способен да бележи голове и да дава асистенции. От първия си ден Палмър оказа значително влияние върху играта на нашия отбор”, допълни Почетино.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели