Отборът на Петев отново не успя да победи

Воденият от българския треньор Ивайло Петев отбор на Университатя (Крайова) завърши наравно 2:2 у дома с Политехника (Яш) в мач от 20-ия кръг на румънската Суперлига. Въпреки загубените точки Петев и компания се изкачиха временно на второто място в класирането, но се отдалечиха на осем пункта от лидера ФКСБ, който свърши своята работа и победи Херманщат с 3:0.

Домакините стартираха с много силна игра и любимецът на местните фенове Александру Митрица откри резултата в 30-ата минута, а в първата на добавеното време на полувремето Анте Рогулич удвои.

През второто полувреме играчите на Петев демонстрираха отстъпление в играта си и скоро след подновяването на играта допуснаха дузпа, която бе успешно реализирана от Алин Роман в 54-ата минута. Същият вкара и вторият гол за Политехника (Яш) в 69-ата минута.

Финалът остави драматичен почерк, като в заключителните минути на два пъти Университатя (Крайова) пострада от решенията на VAR-съдиите. В първата минута от продължението Йован Маркович вкара, но след преразглеждане от системата голът бе отменен. Четири минути по-късно съдията Ория Младенович даде дузпа за домакините, но я отмени след сигнал отново от съдиите в “тъмната стаичка” за засада.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели