Еди Хау: Срещу Фулъм ще бъде нов голям тест

На Нюкасъл му предстои „нов голям тест“ през уикенда след отпадането от Шампионската лига по футбол, заяви мениджърът Еди Хау. „Свраките“ ще бъдат без редица важни играчи в мача си с Фулъм за първенството. „Някои от играчите тепърва подновяват тренировки и определено не са в най-добрата си кондиция“, заяви Хау, който не може да разчита на Киърън Трипиър заради наказание.

„Ще видим днес какво е състоянието на Антъни Гордън. Джо Уилък е на инжекции заради контузия и не мисля, че може да играе до януари. Такова е положението и с Харви Барнс, който не се нуждае от операции. И за него тепърва ще мислим кога ще се върне в игра“, допълни наставникът.

Нюкасъл загуби последните си три мача във всички турнири и се намира на седмо място в класирането на Висшата лига. Поражение срещу Милан пък прекрати участието на отбора в Шампионската лига. „Боли ни от това, разбира се, но ние сме професионалисти и трябва бързо да се изправим, защото ни предстои двубой с Фулъм. Това ще бъде голям тест за способностите ни да отвръщаме на ударите“, каза още той.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели