В последния момент Чави върна Левандовски, Гюндоган и Араухо в групата за Белгия

Роберт Левандовски, Илкай Гюндоган и Роналд Араухо все пак ще пътуват с тима на Барселона за гостуването на Антверп, макар първоначално да не бяха в групата за срещата от Шампионската лига.

Изглежда, че треньорът Чави Ернандес не планира да разчита на тях и ще им даде почивка. Оказа се обаче, че логистични проблеми налагат промяна.

Мачът в Белгия е в сряда вечер от 21:00 часа местно време и първоначално каталунците обмисляха да летят обратно за Испания веднага след края му. Оказва се обаче, че самолетът на Барса ще може да потегли в обратна посока чак в четвъртък.

Това означава, че тимът ще има време за тренировка на белгийска земя. В тази връзка Чави иска участие в нея да вземат Левандовски, Гюндоган и Араухо, заради което в крайна сметка те ще са част от групата за визитата.

Със сигурност срещу Антверп няма да играе Френки де Йонг, тъй като той се оплаква от треска и остава вкъщи.

Мачът е без значение за Барса, след като тимът си гарантира първото място.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели