Спортният директор на Байерн: Излизаме срещу Юнайтед с мисълата да се реабилитираме пред феновете

Байерн (Мюнхен) ще се реваншира за шокиращото си поражение с 1:5 през уикенда от Айнтрахт (Франкфурт), като ще опита да надделее над Манчестър Юнайтед в Шампионската лига във вторник, заяви спортният директор на баварците Кристоф Фройнд. Байерн вече спечели група „А“, за да си осигури място в осминафиналите, докато Юнайтед е на дъното и трябва да победи шампиона на Бундеслигата, за да има някакъв шанс да се присъедини към фазата на елиминациите. Юнайтед се надяваше, че Байерн ще пристигне на „Олд Трафорд“ в лежерно настроение, но провалът във Франкфурт означава, че отборът на Томас Тухел ще бъде ранен и опасен. 

„Отправяме се към Манчестър с чувството, че трябва да се реабилитираме пред феновете“, каза Фройнд пред уебсайта на клуба. „Хубаво е, че идва следващия мач и веднага може да се реваншираме след мач като този във Франкфурт и да оправим нещата. Трябва да покажем реакция на терена“, каза Фройнд. 

Това беше първа загуба на Байерн в Бундеслигата този сезон и ги остави на четири точки зад лидера Байер (Леверкузен). Байерн има 13 точки от петте си мача в група „А“ на Шампионска лига и победи Юнайтед с 4:3 у дома. Юнайтед трябва да победи и да се надява Галатасарай и Копенхаген да завършат наравно. 

„Това е мач от Шампионската лига. Манчестър Юнайтед срещу Байерн (Мюнхен) винаги е специален. Все още има много залог за Юнайтед и ще има заряд. Искаме да представим добро представяне и да останем непобедени в групата“, каза още Фройнд.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели