Още един играч отпадна от състава на Байерн за гостуването на Манчестър Юнайтед

Вторият вратар на Байерн Мюнхен Свен Улрайх (на снимката в гръб) ще пропусне последния мач на тима си в Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед във вторник, съобщи ДПА. Клубът от Бундеслигата обяви в понеделник, че Улрайх има контузия на десния глезен. Серж Гнабри получи травма през уикенда и също е аут за двубоя с „червените дяволи“.

При това положение заместник на Мануел Нойер на пейката ще бъде Даниел Перец. Последният се присъедини към Байерн през август и до момента е изиграл само един мач – в първия кръг на турнира за Купата на Германия срещу Пройсен Мюнстер. Байерн вече си е осигурил място в осминафиналите на Шампионската лига като победител в групата, но ще се опита да се реваншира за тежкото поражение от Аайнтрахт Франкфурт с 1:5 в Бундеслигата през уикенда и да изхвърли „червените дяволи“ от Европа. 

„Това е много важен мач. Винаги се зареждаш с емоции от мачовете и печелиш увереност. Затова е важно да реагираме. Далеч сме от криза“, каза спортният директор на клуба Кристоф Фройнд преди отпътуването на отбора за Англия. Манчестър Юнайтед е на последно място и му трябва задължителна победа, за да запази някакъв шанс за продължаване напред.
БТА

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели