Емери: Днес играхме по-слабо, отколкото искахме

Мениджърът на Астън Вила – Унай Емери, коментира победата на “виланите” срещу тима на Арсенал с минималното 1:0 в срещата между двата отбора от 16-ия кръг на Премиър лийг. Това бе 15-и пореден успех на “Вила Парк” за отбора от Бирмингам и благодарение на него момчетата на Унай Емери се доближиха на две точки до първия Ливърпул.

“Чувствам се много, много добре. Ние сме на една вълна с нашите фенове, тяхната положителна енергия се пренася и върху нас. Имахме нужда от нея и днес, защото бяхме уморени след мача в сряда. Борихме се добре и имахме здрава защита. Говорихме за необходимостта да запазим чисти мрежи срещу Сити и Арсенал и е невероятно, че успяхме да го направим. Днес играхме по-слабо, отколкото искахме, но трябваше да се борим и го направихме. Искаме да сме в топ 8, но и много други отбори искат да са там. В началото имаше седем топ отбора, но ние ще се борим да стигнем дотам”, каза Емери.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели