Васил Евтимов: Това може да е 11-ата ни поредна победа, но аз не съм доволен

Наставникът на лидера в класирането на НБЛ Черноморец – Васил Евтимов, не остана доволен от представянето на своите баскетболисти, въпреки че те записаха 11-ата си поредна победа в шампионата. Тимът се наложи над Левски с 84:72 в Бургас.

Това може да е 11-ата ни поредна, но аз не съм доволен. Днес някои от състезателите играха без главите си. Шон Смит е на половин тренировка от вчера, момчето стисна зъби и игра 35 минути. Не съм доволен обаче от начина, по който играхме, защото се подготвяме цяла седмица, за да изиграем един мач. Сега отново трябва да се подготвяме една седмица за мач с Берое. До някаква степен се обвинявам и аз, но това ще се промени за предстоящата седмица, защото не съм доволен като цяло. Да, спечелихме, но видяхте, че Левски игра с двама контузени играчи. Те нямаха гард за този мач и ние отново не успяхме да направим нещата, които аз изисквах.

Загубихме борбата – това, което най-много ме боли. Когато си домакин и доминираш в шампионата, трябва да го показваш във всеки мач. Трябва да се бориш във всяка среща и да доказваш, че си №1. Взеха ни борбата, но за сметка на това гостите вкараха само 72 точки. Това беше единствената задача, която изпълнихме. Знаехме, че те нямат много реализатори, изключение правят Алън Арнет и Джон Флорвиъс, но ние трябваше да вкараме 90 или повече. За втори пореден двубой процентът на стрелба не ни е много добър“, отбеляза Евтимов.

Последвайте канала ни в

Сподели