Гимнастичките ни представиха нови съчетания

На Национална спортна база „Раковски“ днес се проведе оглед на новите композиции на национален отбор жени индивидуално, с които те ще се борят за отличия на Олимпийските игри в Париж 2024.

Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Елвира Краснобаева и Никол Тодорова представиха пред съдии и специалисти новата си програма за следващия сезон. Краснобаева и Тодорова ще бъдат за първа година във възраст жени.

Пред погледите на президента на БФХГ Илиана Раева, на вицепрезидента на БФХГ и Техническия комитет към Международната федерация Мария Петрова, на генералния секретар на централата Росина Атанасова, на трикратната световна шампионка Мария Гигова, на директора на националните отбори Деспа Кателиева, на старши треньора на отбора Бранимира Маркова, на личните треньори Марияна Памукова, Валентина Иванова, Светлана Юриева и Николай Боев, на топ съдиите от най-висок ранг Даниела Велчева, Филипа Филипова, Силвия Стойнева, Рада Вражева, на психолога проф. Татяна Янчева, на директора на база „Раковски“ Татяна Стоянова и на адвокат Кремена Георгиева, грациите представиха съчетанията си с обръч, топка, бухалки и лента.

В края на месец февруари новата програма на националните отбори ще бъде представена официално пред публика и медии.

Снимка: Българска федерация художествена гимнастика – Официална страница// Facebook

Последвайте канала ни в

Сподели