Зона Пловдив с класика над Зона Благоевград

В последния мач за ден 1 в „Турнира на талантите“ се изправиха Зона Пловдив и Зона Благоевград. Срещата започна с по-активна игра на пловдивчани, а хубав изстрел на Кристиян Митрушев се отби от страничната греда. 

Благоевграчани отговориха с удар на Денислав Костов, но вратарят Кристиян Колев отрази. В края на полувремето, при добра контраатака за Зона Пловдив, Иво Миланов бе фаулиран в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Зад топката застана Кристиян Митрушев, но стражът на Зона Благоевград Виктор Ковачев спаси. 

Минута по-късно пловдивчани все пак откриха резултата, след като Владимир Николов бе най-съобразителен след разбъркване от корнер. При този резултат дойде и полувремето.

През втората част играчите от Зона Пловдив продължиха да бъдат по-активни и Кристиян Митрушев вкара страхотно попадение след изстрел от далечно разстояние с левия крак. В края на срещата Диян Бетов направи резултата класически, след като засече добро прострелно центриране.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Сподели