Димитър Тодоров: Свърших си работата в Севлиево

Димитър Тодоров и родния му Севлиево се разделиха. Опитният треньор пое отбора през октомври 2022 година и го води до края на есенния полусезон на настоящото първенство на Северозападната Трета лига. Тодоров коментира пред Sportal.bg събитията в клуба през въпросния период.

„Доволен съм от това, което направих през изминалата една година. Свърших си работата в Севлиево. Най-вече това, което зависеше от мен. Поех отбора на 12 място и завършихме миналото първенство шести в класирането. За този период наложих млади момчета с качества. Благодарен съм и на помощниците ми. През лятото не съм правил селекцията. След първия дял на настоящия шампионат, отбора е на пето място, с осем победи, по три равенства и загуби. Обадиха ми се по телефона и казаха, че ме освобождават заедно с помощниците ми, защото е необходима промяна. Приех го спокойно, не се сърдя. Пожелавам им успех. Севлиево е моят град. Ръководство знае какво ще промени. Смятам обаче, че са необходими много корекции, защото не е нормално на всеки полусезон да се сменят по шест, седем души“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели