Гуардиола: Когато съперникът е бил по-добър, трябва да го признаеш

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе разочарован от загубата с 0:1 от Астън Вила. Той призна превъзходството на бирмингамзи в този мач и заяви, че тимът му трябва да преглътне тази загуба и да се изправи на крака възможно най-бързо.

„Астън Вила игра по-добре. През първото полувреме не движехме добре топката, докато през второто стояхме много, много по-добре, съддадохме положения, но нямахме правилното движение във важните моменти. Голът падна след рикошет, но ние имаме четири или пет подобни попадения, така че това е част от футбола. Трябва да приемем, че Астън Вила ни надигра и да мислим за Лутън“, заяви Гуардиола.

„Родри (б.р. – който пропусна мача заради наказание), е важен играч за нас, но трябва да намираме начини да печелим и когато той не е на терена. Намираме се на шест точки от върха. Бих предпочел да сме начело, но направихме три равенства, както и днешната загуба. В последните години винаги сме намирали начини да печелим мачове, но в момента имаме леки затруднения да намерим верния път. Моята работа е да намеря решение. Динамиката се променя, когато побеждаваш. Но, когато съперникът е по-добър от теб, трябва да го признаеш“, допълни испанецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели