Съставите на Шефилд Юнайтед и Ливърпул

Шефилд Юнайтед, който има само една победа в първенството от началото на сезона, приема Ливърпул на „Брамал Лейн“ в двубой от междинния кръг на Премиър лийг. След като през уикенда „остриетата“ бяха разгромени от Бърнли и се озоваха на дъното на класирането, вчера Пол Хекингботъм бе уволнен, а на поста се завърна бившият мениджър на отбора Крис Уайлдър. Ливърпул пък изигра изключително емоционален мач срещу Фулъм в неделя, в който тимът на Юрген Клоп спечели с 4:3 и остана със стопроцентов актив на „Анфийлд“ от началото на сезона. Ливърпул обаче има само една победа в последните си шест гостувания във всички турнири. Освен това мърсисайдци са в серия от четири мача, в които нямат пълен успех срещу отбори, които са спечелили промоция във Висшата лига. 19-кратният шампион на Англия, който е в серия от пет поредни победи над Шефилд Юнайтед, обаче трябва да спечели, за да се доближи отново на две точки от лидера Арсенал и да остане пред Манчестър Сити.

Крис Уайлдър е направил цели промени в сравнение с мача с Бърнли. Джейдън Богъл, Вини Соуса, Джеймс Макатий, Андре Бруукс и Уилям Осула стартират. Макбърни е наказан, а Балдок – контузен.

Юрген Клоп е предприел четири корекции. Контузеният Жоел Матип отстъпва мястото си Ибрахима Конате. Джо Гомес стартира като ляв бек за сметка на Цимикас. Ватару Ендо и Коди Гакпо са предпочетени пред Гравенберх и Нунес.

Шефилд Юнайтед: Фодерингам, Богъл, Ахмедходжич, Тръсти, Робинсън, Бруукс, Макатий, Соуса, Хамър, Осула, Арчър

Ливърпул: Келъхър, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Гомес, Собослай, Ендо, Мак Алистър, Салах, Гакпо, Диас

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели