Ексцентричен участник смая водещия на “Стани богат“ с признание

Ексцентричният Александър Червенков започна по прекрасен начин играта си в „Стани богат“ и уверено се устреми към голяма печалба.

За играча се разбра, че е завършил счетоводство в Япония, а във Франция огромен бик го е хвърлил два пъти във въздуха. Сашо също така е успял да излъже професионален измамник в Интернет и често ходи на фестивали за електронна музика.

Преди да минат към с въпросите, Сашо подари на Михаил Билалов японски сувенир, а водещият се пошегува, че ще му върне жеста с чек. Впоследствие Билалов показа неподозирани възможности и зададе няколко въпроса на японски, на които Червенков без проблеми отговори.

Александър не се затрудни с петте въпроса за първата сигурна сума от 500 лева и въздъхна с облекчение, че е отървал големия срам.

За 1000 лева той бе попитан: „Какви риби са представителите на специално селектираните породи Тракия 1 и Пловдивски огледален?“ – Кефали, Паламуди, Шарани, Сафриди.

След кратък размисъл играчът правилно маркира третата възможност.

Въпросът за 1500 лева бе: „В кой филмов герой е превърнат убитият от улични банди детройтски полицай Алекс Мърфи? – Железният човек, Капитан Америка, Робокоп, Маската.

Тук Червенков се справи блестящо и обясни най-важното за всеки филм, докато посочи вярно Робокоп. Това остави без думи Билалов, който призна, че повече няма какво да добави.

Последва въпрос за 2000 лева: „Къде се развива действието в романа на Халед Хосейни „Ловецът на хвърчила?“, с опции Афганистан, Сирия, Виетнам и Камбоджа.

Александър елиминира третата и четвъртата възможност, и поиска 50 на 50. Това се оказа мъдро решение, тъй като компютърът остави Афганистан и Виетнам, и участникът, без да се замисли, отгатна, че е Афаганистан.

В сряда той ще има възможност да спечели повече пари в телевизионната игра, като на негово разположение ще бъдат още два жокера, единият от които е в публиката – неговия състудент от Американския университет в Благоевград Илия.

Сподели