Самолетът на Манчестър Юнайтед не успя да излети, „червените дяволи“ пътуват с автобус

Самолетът на Манчестър Юнайтед, с който “червените дяволи” трябваше да пътуват за Нюкасъл в 11 часа местно време, не е успял да излети поради технически причини и влошена метеорологична обстановка, съобщава местното издание “Манчестър Ивнинг Нюс”. Това е наложило сериозни усложнения в програмата на тима на Ерик тен Хаг, който ще трябва да предприеме тричасово пътуване с автобус на север за мача със “свраките”. Двубоят между 20-кратните шампиони и Нюкасъл е тази вечер от 22:00 българско време. 

Метеоролозите предвиждат мразовита вечер и трудни условия за футбол, като в момента температурата в Манчестър е около 2 градуса, а тази в Нюкасъл около нулата. С това проблемите не се изчерпват – “червените дяволи” няма да могат да разчитат на седем играчи за двубоя, като единствено има малък шанс Мейсън Маунт да се възстанови. Наставникът на домакините Еди Хау пък ще трябва да се справя без цели 11 свои футболисти.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели