Кирил Десподов: Искам да се утвърдя като титуляр и действащо лице в ПАОК

Нападателят на гръцкия ПАОК Кирил Десподов призна, че иска да се утвърди като титуляр в новия си тим. Той премина в новия си тим през лятото от Лудогорец, като получава все повече игрово време и показва добри игри. Крилото коментира и представянето на тима си в Лигата на конференциите, където солунският гранд си гарантира участие в елиминационната фаза.

“Програмата се доближава до тази, която имах в Лудогорец, почти на всеки три дни мач, евротурнири, Купа. Тежък е календарът, но аз се радвам, че успяваме да покажем едно много добро лице в Европа. Радвам се че сме първи в групата, сега ни предстои мач с Айнтрахт. Мисля, че ще излезем с позитивен резултат. Отборът се чувства отлично и върви нагоре.

Рано е да говоря за следващата стъпка. Отскоро съм тук. Надявам се да се включвам добре в мачовете, да затвърдя добрите изяви на терена, да се представям по най-добрия начин, да съм жив и здрав най-вече, “защото ако не сме здрави, не може да играеш. Да се утвърдя като титуляр, като действащо и водещо лице в отбора. След това ще говорим за следващи стъпки”, заяви Десподов пред БНТ.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели