Брутални подробности за кървавата драма с разчленен труп в Бургас СНИМКИ 18

Самоубийство е основната версия, по която полицията работи за кървавата драма на релсите в Бургас. Това съобщава Флагман.бг. 

Трагедията се разигра малко след 16 часа днес между товарна и разпределна гара – в непосредствена близост до ул. „Одрин“ в района зад спирката срещу Кроношпан.

Източници от разследването разкриха, че мъжът е скочил пред влака по време на движение. Десетки пътници от влака са станали свидетели на ужасяващата гледка.

Машинистът не е имал никакво време да реагира, локомотивът буквално е премазал мъжа. Шансовете за оцеляване при подобни ситуации са минимални, тъй като отнема време, докато влакът успее да спре.

Той скочил пред локомотива в движение, машинистът не е имал никакво време да реагира, успял да спре едва стотина метра след това, Снимка: Флагман.бг

Пътниците са свалени и са извозени до крайната точка.

Самоличността на жертвата все още не е установена, но според разследващи тялото е на 62-годишен бургазлия от кв. Долно Езерово. До лобното място има паркирано Рено.

Предполага се, че е на починалия.

Непосредствено до мястото е изоставено това Рено, което е собственост на 62-годишен мъж. Предполага се, че именно той е жертвата, Снимка: Флагман.бг

В района има много полиция, линейка, както и пожарникарски екип. Извършва се оглед от служители на 2 РУ-Бургас.

Тепърва ще се изясняват причините, довели до трагедията. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели