Въпрос на журналист към Тен Хаг шокира феновете на Манчестър Юнайтед

Появило се в социалните мрежи клипче от интервю на Ерик тен Хаг предизвика сериозно недоволство сред феновете на Манчестър Юнайтед преди решителния за тима двубой срещу Галатасарай от Шампионската лига тази вечер. Наставникът на “червените дяволи” говори пред местната телевизия “ТНТ”, а интервюиращият отправи въпрос за предстоящата трудна седмица пред тима, която може да прати сезона в по-положителна посока или да донесе нова криза, което “харесваме да виждаме отвън”.

“Голяма седмица, защото след това имате мач с Нюкасъл. Знам, че всяка, както сте разбрали за 18 месеца тук, всяка седмица тук се чувства като голяма”, започна журналистът, “но тази наистина изглежда важна и може да подобри сезона или да донесе нова криза, което харесваме да виждаме отвън.”

Тен Хаг запази самообладание, макар видимо да не хареса въпроса, и отговори: “Харесва ли ви?”

“Ами … предполагам, че да,” заяви репортерът.

Наставникът все пак го прие добре, макар да имаше и видимо раздразнение в отговора му: “Това е съвсем честно. Но това не ни интересува, става въпрос само за нас. Започнахме добре седмицата, така че трябва да продължим,” заяви Тен Хаг.

Естествено, видеото предизвика множество гневни реакции на феновете на Манчестър Юнайтед, които бяха на мнение, че хора от медиите вече дори не крият тенденциозно негативното си отношение към клуба, като съсредоточават вниманието върху всеки негативен детайл.

Манчестър Юнайтед ще се изправи тази вечер срещу Галатасарай в мач от петия кръг на Шампионската лига. „Червените дяволи“ се представят много слабо в турнира през тази година и са на последното място в своята група със само една победа и три загуби. В събота пък гостуват на Нюкасъл. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели