Без контузени в ЦСКА след тежката битка с Етър

ЦСКА поднови тренировки вчера следобед, след като в понеделник футболистите получиха ден почивка от треньора Нестор Ел Маестро. Тя бе отложена с 24 часа заради любопитното развитие на съботния двубой с Етър, който бе прекратен на полувремето заради обилен снеговалеж и доигран в неделя, отново при доста тежки условия. Добрата новина за сръбския наставник е, че те не са взели жертва и вчера отборът му се готви в пълен състав.

Състоянието на нападателя Майкъл Естрада, който напусна терена преждевременно срещу “болярите”, е добро. Прегледът в понеделник показа, че болката е била следствие на удар и студеното време. Еквадорският таран ще е на разположение на Hecтор Ел Маестро за гостуването на Славия в петък, предава “Тема спорт”. Сред избраниците му ще се завърне и капитанът Амос Юга, който пропусна срещата през уикенда заради наказание за натрупани жълти картони. Застрашени от подобна санкция в ЦСКА са Тибо Вион и Джонатан Линдсет.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели