Лотито: Ако не преобърнем нещата скоро, ще падат глави

Президентът на Лацио Клаудио Лотито изрази възмущението си от изненадващата загуба с 1:2 от Салернитана и заплаши, че ако резултатите на отбора не се подобрят, скоро ще има лоши последствия.

“Загубихме мач, в който играхме 11 човека срещу един (Антонио Кандрева – б.р.) и не можем да продължаваме така. Трябва веднага да преобърнем или много скоро ще падат глави. Дал съм инструкции на Фабиани, който знае какво да прави и има картбланш за всичко”, каза Лотито пред “Ил Месаджеро”.

Вестникът потърси за коментар и спортния директор Анджело Фабиани, който увери, че засега възможно уволнение на наставника Маурицио Сари не стои на дневен ред. “Загубихме срещу последния в класирането, стига толкова. Ако някой си мисли, че треньорът ще бъде уволнен, значи е в грешка. Сега всички ще си сърбаме попарата, включително и аз”, заяви ръководителят на “орлите”.

След 13-ия кръг на Серия „А“ Лацио се намира на незадоволителното 11-о място в класирането с актив от 17 точки след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели