Калвърт-Люин: След наказанието сме още по-сплотени, мислим само за мача с Манчестър Юнайтед

Наказанието от десет точки в английската футболна Висша лига няма да повлияе на играта на футболистите на Евертън, които се представят повече от добре в последните месеци. Санкцията, наложена заради нарушаване на финансовите правила, обаче смъкна отбора от 14-о до предпоследно място в класирането. 

„За нас нищо не се е променило. Дори очаквам да играем с повече енергия. Феновете са готови за това, което ни очаква. Ние пък се подготвяме по нормални начин и отново ще преследваме трите точки. След този случай усещам още повече сплотеност в отбора ни. Наказанието беше наложено по време на паузата за международни мачове и не бяхме заедно, но сега групата отново е цяла. Не виждам нито един мой съотборник, върху когото това е имало отрицателен ефект. Преживяхме много като група и знам, че това няма как да се случи. Интересува ни само това, което предстои в бъдеще, а първото нещо е мачът с Манчестър Юнайтед в неделя. Мислим единствено и само за него“, заяви Калвърт-Люин. 

 Евертън се спаси трудно от изпадане през пролетта, но в последните си седем мача за първенство „карамелите“ са с четири победи и едно равенство.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели