Халф на Бетис призна за интерес от страна на Наполи

Полузащитникът на Бетис Родри Санчес призна, че към него е имало интерес от страна на Наполи през лятото. Той обаче остана на „Бенито Вийямарин“ и дори подписа нов договор по-рано този сезон.

„На теория, да, имаше разговори, но Бетис не позволи да се стигне до никъде. Искаха ме тук и това е. Това е ме прави горд, защото имах добър сезон, също и Европейското първенство, всичко е нормално. Горд съм, че голям отбор се интересува от мен. Обновяването на състава ни помогна да продължим да растем. Това са големи стъпки, които предприемаме и се надявам да дойдат още“, сподели Родри пред „Марка Севиля“.

23-годишния Родри е преминал през школите на Атлетико Мадрид, Еспаньол и Барселона, преди да се озове в Бетис през 2017 г. Постепенно той стига и до първия отбор на севилци, като вече има 100 мача, 7 гола и 14 асистенции за клуба.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели