Ребров: Италия няма да играе за равенство

Селекционерът на Украйна Серхий Ребров говори за предстоящия двубой срещу Италия. Утре двата отбора излизат в директна битка за място на Евро 2024. “Адзурите” са с предимство след успеха с 2:1 в Милано през септември. Именно заради този резултат те са втори в класирането, въпреки че имат равен брой точки с днешния си съперник, и равенството ще е достатъчно за място на Европейското.

“Дали сме на играчите цялата нужна информация. Това ще е различен мач от този в Милано, защото очакваме пълен стадион, който да ни подкрепя”, заяви Ребров. Той очаква голяма подкрепа от трибуните, въпреки че срещата ще се играе в Леверкузен поради войната в Украйна.

“Разгледахме различни тактически ситуации. Италия е отбор, който може да играе дефанзивно или офанзивно. Не мисля, че съперникът ще излезе да играе за равенство”, допълни той.

“Искаме да донесем на хората позитивни емоции. Нямаме нужда от допълнителна мотивация. Ще играем аз украинците и за войниците, които се борят да защитят свободата ни”, каза още Ребров.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели