Смолинг няма да играе до януари

Защитникът на Рома Крис Смолинг продължава да предизвиква безпокойство в ръководството, тъй като възстановяването му от възпаление на сухожилията продължава, което ще го остави извън състава до след Коледа, съобщават италианските медии. 33-годишният английски централен защитник не е играл за „вълците“ след загубата с 1:2 от Милан на 1 септември. Оттогава той е извън терена заради тендинит и пропусна последните 13 мача на клуба в Серия А и в Лига Европа.

Старши треньорът Жозе Моуриньо е все по-притеснен от ситуацията и очаква Рома да вземе нов защитник през предстоящия януарски трансферен прозорец. „Кориере дело Спорт“ съобщава, че Смолинг все още не се е подновил тренировки с Рома и не се очаква да се завърне в игра преди коледната ваканция, което разочарова Моуриньо. „Вълците“ не могат да разчитат на Мараш Кумбула до януари, докато Евън Н“Дика ще замине за участие в турнира за Купата на Африканските нации през януари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели