Нова жестока трагедия в Северна България, пожарникари режат ламарини, за да извадят загиналите

Челен удар на две коли взе две жертви в Търновско. Тежката катастрофа е станала около 19:30 часа в сряда на пътя София-Варна край великотърновското село Ново село.

Ударили са се два автомобила – „Мерцедес“ с русенска регистрация и „Тойота Ярис“ със софийска регистрация. Загиналите са двама мъже-водачът и негов спътник, които са били в тойотата.

Заради произшествието главният път София- Варна е временно затворен за движение. 

На мястото на инцидента има екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Огнеборци режат смачканите ламарини на двете возила, за да извадят пострадалите от мерцедеса и телата на загиналите.

Автомобилите се пренасочват по обходен маршрут през с. Добромирка, Павликени и с. Пушево. Причините за катастрофата са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство.

Както съобщи, в събота трима души загинаха при тежка катастрофа край Ловеч. При инцидента има тежко пострадал младеж, за чийто живот лекарите продължават да се борят. Часове по-късно край търновското село Шереметя 24-годишния Начо Пантелеев се заби с бясна скорост в колата на футболния треньор Ферарио Спасов, убивайки го на място. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели