Бивша шампионка на UFC: Бия се по пет пъти в годината, за да плащам разноски по развода ми

Бившата шампионка на UFC в категория сламка Джесика Андраде ще стъпи в клетката за пети път тази година в неделя (12.11). Бразилката ще се изправи срещу сънародничката й Макензи Дърн в двубой от UFC 295, който ще се изиграе в Медисън Скуеър Гардън.

До този момент през 2023-а Андраде има една победа и три загуби. Тя обяснава активността си с нуждата да покрива разходи по бракоразводното й дело, което все още тече.

“Тази година имах развод. Трябваха ми много пари за авокати и затова се бия пет пъти тази годината. Ако Бог е рекъл, след тази година всичко вече ще бъде наред. Има прекалено много бюрокрация в Бразилия и затова изхарчих много пари по адвокати. Може би затова губя, защото не съм подготвена на 100% заради делото”, заяви Андраде пред Trocacao Franca.

Преди началото на неприятната серия от поражения Андраде записа три поредни успеха и се беше доближила до още една възможност за двубой за титла. Състезателката на бразилския Chute Boxe се надява, че след тази неделя ще й трябват не повече от още два успеха, за да получи битка за пояса.

“Напрегната съм, тъй като мога да загубя четири поредни битки. По-гладна съм от всякога. Това е моята 27-ма битка в UFC и знам, че трябва да променя нещо в стратегията ми, за да изненадам съперничките ми. Имам нужда от победа

Интересното в тази битка е, че Макензи Дърн също сподели пред представители на медиите, че приходите й от тази среща ще отидат в разходи по развода й. 

“Преди миналата ми битка минах през развод. Не осъзнавах с колко много неща има да се разправям след това. Приходите от тази битка отиват към бившия ми. Лудост е, че тренирам толкова здраво и ме удрят в лицето, за да може парите ми да отидат другаде”

Последвайте канала ни в

Сподели