Треньорът на Фенербахче: Не очаквах такъв развой и край на срещата

Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал заяви, че е  останал приятно изненадан от българските фенове на отбора му, които не само са посетили тима в хотела, но и са ги съпровождали от летището до Разград. В крайна сметка обаче турците си тръгват победени с 0:2 без излишни ексцесии и други неприятни спомени освен поражението.

„Дойдохме тук днес за три точки. Ако не можем  да вземем три, имахме за цел да си тръгнем поне с една. Всъщност започнахме добре мача. След това не можахме да запазим темпото, което наложихме в първите минути. Допуснахме гол през първото полувреме, но през второто започнахме с шанс за изравняване. Противникът добре застана пред топката и се защити добре. В крайна сметка топката беше в наше владение за голяма част от срещата, но за първи път не можахме да създадем много положения за гол. Съжаляваме, че загубихме. Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой и такъв край на срещата. Извиняваме се и на нашите фенове, които дойдоха тук в този студ. Все още сме лидер в групата. Ние гледаме напред. След като промените на позициите не сработиха, след 60-ата минута вкарахме нови хора. Вкарахме 4-ма много важни играчи в 60-ата и 75-ата минути, но въпреки че притежавахме топката, не успяхме да създадем достатъчно чисти положения“, казва Картал, цитиран от БТА.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели