Съставите на Тулуза и Ливърпул: Диас, започва, а Клоп е направил девет промени

Един от големите фаворите в Лига Европа – Ливърпул, гостува на Тулуза в двубой от четвъртия кръг на Група „Е“. Мърсисайдци ще се опитат да останат със стопроцентов актив и да си осигурят още днес участие в елиминациите на турнира. Преди две седмици тимът на Юрген Клоп победи същия съперник с 5:1 на „Анфийлд“.

Тулуза има четири точки, колкото и Роял Юнион СЖ, който по същото време гостува на аутсайдера в групата ЛАСК.

Луис Диас започва като титуляр за Ливърпул, след като само преди минути бе разпространена добрата новина, че неговият баща, който бе в плен в продължение на 12 дни, най-сетне е бил освободен. Иначе Клоп очаквано е направил много промени, като единствените, които запазват местата си от мача с Лутън през уикенда, са Джо Гомес и Алексис Мак Алистър. Младият Джаръл Куанса стартира в центъра на защитата, а Ватару Ендо и Харви Елиът влизат в халфовата линия. Бен Доук и Коди Гакпо са партньори на Диас в атаката на Ливърпул.

Тулуза: Ресте, Деслер, Николайсен, Коста, Диара, Суазо, Касерес, Сиеро, Шмид, Дьонум, Далинга

Ливърпул: Келъхър, Гомес, Матип, Куанса, Цимикас, Едно, Мак Алистър, Елиърт, Доук, Диас, Гакпо

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели