Официално: ключов играч на Ювентус преподписа с клуба

От Ювентус официално обявиха новия договор на полузащитника Мануел Локатели, който удължи досегашното си споразумение с две години до лятото на 2028-а. Предполага се, че новата заплата на италианския национал е в размер на 3,3 млн. евро на сезон.

“Мануел Локатели постави подпис върху бъдеще, което ще продължи да бъде черно и бяло, след като той поднови своя контраст с Ювентус до 2028-а. Това беше съдба. Фен на Ювентус през целия си живот, Лока сбъдна мечтата си да носи нашата фланелка през 2021-ва, превръщайки своята цел в нова отправна точка с манталитета на човек, който не е задоволен. От този момент нататък не е имало нито една тренировка или нито един мач, в който той да не е дал всичко от себе си за своя Ювентус. Както в най-добрите моменти, така и в най-трудните такива.

Някои незабравими проблясъци, които отразяват пътя, който сме изминали заедно досега: дебютът в Удине, първият гол срещу Сампдория, решаващото попадение в Дерби дела Моле, последният му гол за трите точки на “Сан Сиро” срещу Милан. Попадение срещу неговото минало, което отново го изстреля към бъдеще все още в черно и бяло. Този подпис до 2028-а е сбъдната мечта, която продължава. Това е поредното негово обещание към самия себе си и към своя Ювентус. Поздравления, Лока!”, гласи изявлението на клуба.

Локатели е сред основните футболисти на “бианконерите” през този сезон, като стартира титуляр във всеки един от 11-те им досегашни мача. Очаква се утре да бъде потвърден и новият договор на неговия съотборник Николо Фаджоли.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели