Ще изживее ли Лудогорец нова историческа европейска вечер?

Слушай на живо

Слушай на живо:
Лудогорец – Фенербахче

Отборът на Лудогорец приема тима на Фенербахче в среща от груповата фаза на Лига на конференциите. Двубоят в Разград започва в 22:00ч. и ще бъде ръководен от Ондржей Берка. 

В първия двубой, игран в Истанбул, Фенербахче победи българския шампион с 3:1, но Лудогорец показа много добра игра.

Турският гранд Фенербахче пристига в България без двамата титулярни централни защитници от първия мач срещу Лудогорец, както и без бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фред.

Родриго Бекао, Александър Джику и Фред не пътуват с отбора, тъй като са контузени. Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал няма да може да разчита още на Джошуа Кинг, Сердар Азис и Мерт Хакан Яндаш, които също са контузени, но и не взеха участие в първия мач в Турция, където Фенербахче спечели с 3:1.

Лудогорец се нуждае от успех, тъй като се намира на трето място от четири тима в своята група и изостава с три точки от втория Нордселанд. 

В играта на Лудогорец и резултатите на тима се вижда стабилизиране след пристигането на наставника Георги Дерменджиев, който замени Ивайло Петев начело на тима. 

Организацията и мерките за сигурност за домакинството с Фенербахче от Лигата на конференциите в четвъртък е много сериозна. Привърженици с фенартикули на Фенербахче няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Около стадиона ще бъдат изградени КПП-та, на които ще се проверяват билетите и документите за самоличност.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели