Нанков: Резултатът не отговаря на показаното

Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков коментира отпадането на водения от него тим от Ботев (Пловдив) на 1/16-финалите от Sesame Купа на България.

Да поздравя Ботев (Пловдив), заслужена победа. Няма как да не съм доволен от моя отбор. Играхме добре на този терен. Смятам, че се получи коректен и добър двубой. Резултатът не отговаря на показаното на терена. След грешката на страничния съдия при втория гол, имаше засада, дузпа, мачът свърши. Нашият шанс беше при 1:0 да изравним, но не се получи. Смятам, че нашият отбор се представи добре“, започна Нанков.

„Исках да запазя някои от основните играчи за мача с Марек. Всички, които влязоха се включиха добре, нямахме шанса да изравним, но съм доволен от тези, които започнаха и завършиха мача.“

„Съжалявам, че беше в работен ден и толкова лошо времето, щяха да дойдат повече хора да гледат двубоя, но не можем да вървим срещу времето.“

„Доволен съм, вървим добре в първенството. Направихме доста добри мачове. Последният мач особено, гостуването в Добрич, знаете Добруджа са добър отбор със силни футболисти, успяхме да победим. Момчетата вече успяват да изпълнят това, което аз искам и смятам, че надграждаме с всеки изминал мач“, каза наставникът на Струмска слава.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели