Чичо Граф се възмути: ЦСКА излезе срещу Арда с черни екипи и някакъв измислен лъв

Уредникът на музея на ЦСКА Христо Христов-Чичо Граф, Мирослав Костадинов, Симеон Костадинов, адвокат Петър Стефанов, Габриел Николов и Станислав Джоров дадоха обща пресконференция по случай 100-годишнината на АС 23.

17

ЦСКА 0:0 Арда (Кърджали)

“Хората, които са до мен представляват инициативната група, която от две години насам имаше идеята да се направи такова честване. Най-важната част от това честване трябваше да бъде мачът с Арда. Този мач се игра вчера, но ЦСКА излезе с черни екипи с някакъв измислен лъв. Никога не са играли с черни фланелки. Нямам думи”, възмути се Чичо Граф, който коментира и пречките за изграждането на нова “Армия”.

2

Протест на феновете на ЦСКА

„32 години се пречи да си направим нов стадион. Виждате какво се случи онзи ден. Пак се отлагат нещата. Нашата публика е много толерантна. Всяко нещо си има граници. Но нещата пак се бавят. Страшно е. Публиката е настръхнала. Един такъв голям клуб като ЦСКА не заслужава такова отношение”, категоричен е уредникът на музея на ЦСКА.

снимка: Пресклуб България

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели