Мартин Иванов с убедителна ТКО победа на MAX FIGHT 56

Мартин Иванов постигна убедителна победа с технически нокаут в края на третия рунд срещу Золтан Сабо в боксов мач от категория до 71 кг на бойната галавечер MAX FIGHT 56 пред около 10 хиляди зрители в зала “Арена София”.

36

Max Fight вечер в Арена София

В ъгъла на Мартин беше може би най-изявеният професионален боксьор от Велико Търново Здравко Попов, а максимално близо до ринга беше седнал и специалният ВИП гост – суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър.

Ирландската ММА звезда е в България, за да промотира уискито си “Proper 12” и за да спонсорира MAX FIGHT 56, а по-рано през деня беше участник в предаването “Гостът на Sportal”. Визитата му у нас е организирана от агенция locals.bg.

45 секунди преди края на третия рунд Сабо беше пратен в нокдаун с тежки комбинации. Веселин Петков тъкмо отброи до осем, когато боксьорът показа кураж и се изправи.

36

Max Fight вечер в Арена София

Двубоят продължи за кратко, но Иванов отново засипа съперника с комбинации, а той не демонстрира интелигентна защита. Това провокира реферът да се намеси и да прекрати двубоя, а и от ъгъла на Сабо хвърлиха бялата кърпа.

Сподели