24-годишна американка се омъжи за 85-годишен и мечтае да му роди първото дете

Миракъл Поуг от Старквил, Мисисипи, стана известна в социалните мрежи и медиите, след като се омъжи за 85-годишния Чарлз Поуг, който е с 13 години по-възрастен от дядо й, пише Daily Mail.

Двойката се запознала през 2018 г. в пералня. Въпреки разликата във възрастта от 61 години, пенсионираният агент по недвижими имоти се влюбил в студентката. Година след като се запознали, той признал чувствата си и й предложил брак.

Миракъл казва, че понякога Чарлз донасял едно пране, само за да го види.

„Имахме добра атмосфера, той не ме караше да се чувствам странно. Беше добър комфортен разговор. Знаех, че е по-възрастен, но не знаех точната му възраст. След няколко месеца се влюбих. Попитах кога е роден, Чарлз отговори, че през 1937 г. За мен няма значение дали е на 100 или на 55, харесвам го. Мислех, че е на 60 или 70 години, защото изглежда толкова добре. Винаги е весел и активен “, каза момичето пред репортери.

Семейството на Миракъл реагира различно на нейния избор. Например майка й, 45-годишната Тамика Филипс, и дядо й Джо Браун, на 72 години, подкрепиха влюбените от самото начало, но баща й, 47-годишният Карим Филипс, не е доволен. Дъщерята дори го заплашила, че ще напусне дома.

„Ако не беше дошъл на сватбата ми, щеше да ме загуби завинаги. Казах му, че имам нужда от подкрепата му и че искам да ме заведе до олтара. След като успя да се срещне с Чарлз и да говори с него, той го хареса“, отбеляза Миракъл.

Тя нарича сватбения си ден през юли миналата година най-хубавият в живота си и споделя, че разликата в годините не я притеснява.

„Хората, които оставят коментари онлайн, нямат значение, ние просто ги оставяме да си вършат работата. Много сме щастливи заедно. Очакваме с нетърпение да създадем семейство заедно.“

Сега всички мечти на г-жа Поуг са да роди на съпруга си син и дъщеря, тъй като той никога не е имал деца и тя е готова да прибегне до ин витро.

„Искам той да има друго поколение. Ще отидем в клиника за ин витро оплождане, за да обсъдим възможностите си. Ходихме в клиника за ин витро оплождане, но наистина се чувствахме предубедени, въпреки че не ме познават и беше доста болезнено.“

Сега Миракъл се опитва да не обръща внимание на това, тъй като основното нещо за нея е да забременее.

Най-големият страх на момичето е загубата на Чарлз:

„Притеснявам се за Чарлз. Той се разболя от Covid на Деня на благодарността и аз се пречупих. Подготвях се за най-лошото и денят, в който той си отиде завинаги, нямаше да се случи… Но знам, че ще живея по-дълго от него, така че се опитвам да живея, да се забавлявам и да преживявам колкото е възможно повече с него. Опитваме се да живеем според това.“

Поради възрастта им хората често си мислят, че са баща и дъщеря или дядо и внучка. Миракъл се опитва да игнорира това или дори се подиграва с тези, които са особено любопитни, казвайки, че да, това е нейният баща.

В TikTok тя често публикува видеоклипове със съпруга си, въпреки че под тях често се появяват негативни коментари. Мнозина са сигурни, че Миракъл се е оженила по сметка:

„Хората казаха, че използвам Чарлз, той не знае какво се случва и казаха, че трябва да се срамувам. Разбира се, хората споменават финансите, но аз съм медицинска сестра. Бях в медицинско училище, когато го срещнах. Ще се чувствам добре с Чарлз или без него, това е избор да бъда с него и се радвам, че той избира мен. Толкова е глупаво, че хората ме съдят. Той е с мен по собствена воля, той ме избра. Аз разбрах, че хората могат да говорят за чувствата си. Това е свободна страна.“

Превод
 

Сподели