Последни новини от ада в Царево, решиха да прекратят…

Ст. комисар Емил Павлов от сформирания Кризисен щаб в Царево даде последна актуална информация за обстановката в областта.

„Живота си загубиха двама мъже и две жени, като вчера в 10:30 часа, преминавайки през мост, свързващ кв. „Василико“ и гр. Царево, автомобил пропада и бива завлечен към морето. В него са пътували майка, дъщеря и мъж“, каза той.

„Изпратените екипи на място установяват, че малко след като автомобилът пропада, пешеходец, опитвайки се да премине през моста, въпреки предупрежденията им, също е завлечен и е бил погълнат от водата и завлечен към морето“, заяви Павлов.

„На този етап издирвателните действия по отношения на лица, които са в неизвестно се прекратяват, тъй като няма информация за безследно изчезнали. Продължаваме да седим на място и да следим за хора в безпомощно състояние“, съобщи той.

„В Община Царево движението е все още затруднено на места. Има определени обходни маршрути, които има служители на МВР, които посочват на гражданите от къде точно да минат“, завърши Павлов.

 

Сподели