Лъсна истината за хванатата с дрога зад волана кралица на хауса DJ Златина Димитрова

Изключително атрактивната кралица на хауса DJ Златина Димитрова се оказа жертва на конкуренцията в бранша, която не успя да преглътне популярността й, пише Флагман бг.

Това е и причината за злорадството на тези, които добре разпознават белия й кабриолет БМВ, намиращо се от вчера следобед на паркинга пред Пето РУ-Бургас.

С омерзение перфектната със своите форми брюнетка разказа своята гледна точка за случилото се, след като бе съобщено, че е дала положителна проба на тест за кокаин и метамфетамин, докато е зад волана.

„Повече от 5 дни съм с гнойна ангина и съмнения на бронхопневмония. Организмът ми е пълен с ибупрофени, аналгин, парацетамон и антибиотик Аугментин.

Не се чувствам добре. Нещо повече – баба ми, която живее в блок 53 в жк. „Изгрев“, е също в тежко здравословно състояние, заради което се наложи да я посетя и да й донеса лекарства и храна – вчера, около 14 ч.

Тогава, на улицата до блок 53, бях спряна за проверка, при което дрегерът отчете наличието на въпросните вещества.

Не съм оказвала никаква съпротива, само заявих, че настоявам да дам и кръвна проба, което направих веднага. Днес, по съвет на адвокат, дадох кръв и в независима лаборатория. За съжаление обаче случаят с мен вече беше оповестен“, каза тя.

Dj-ката показа рецепта, издадена редовно от лекар, с печат и подпис – за всичките лекарства, за които твърди, че е приемала през тази седмица.

Рецептата е с дата 25.08. 2023 г. Тя е категорична, че не употребява наркотични вещества и настоя да видим внимателно част от съставения полицейски протокол на място.

Вижда се, че в раздела „Начин на поведение по време на проверката“ е отбелязано следното: Настроение/поведение – спокойновладее се; слизане от МПС – нормално; походка – сигурна; изговор/произношение – ясно; очи – без особености; съмнителни признаци – потене, но липсва треперене и безпокойство.

Част от съставения полицейски протокол на място

Проверката е извършена около 15 часа. Номерата на кабриолета са били свалени веднага, а Златина е била отведена в Пето РУ за 24 часа.

Тя смята, че известността й е причина за умишлена атака от страна на хора, които не могат да преглътнат, че е недостижима за тях.

Сподели