Трамвата на Винисиус Жуниор е по-сериозна от очакваното?

Контузията на Винсиус Жуниор е по-тежка от предполагаемото, съобщава “Ел Чирингито”. Има опасения, че нападателят на Реал Мадрид ще остане извън терените в следващите 5-6 седмици заради разтежение.

Бразилецът усети болки в десния крак в началото на изминалия мач срещу Селта от Ла Лига и беше заменен принудително. Веднага след двубоя треньорът Карло Анчелоти коментира, че не става дума за нищо сериозно, но в действителност не е така. Днес Вини ще мине преглед на ядрено-магнитен резонанс, след който ще има потвърждение.

Въпросният преглед беше оставен за днес, за да има време отокът на нараненото място да спадне.

Със сигурност Винисиус няма да вземе участие в предстоящите мачове на националния си отбор срещу Боливия (9 септември) и Перу (13 септември), а може да се окаже под въпросителна дори за дербито с Барселона в края на октомври, ако нещата се окажат по-сериозни и процесът на възстановяване се забави.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели