Ница и Лион се разочароваха взаимно

Ница и Лион завършиха наравно 0:0 в мач от третия кръг на Лига 1. Резултатът до голяма степен е разочароващ и за двата тима, тъй като за домакините това бе трето поредно равенство и те все още нямат победа, а за “хлапетата” пък това бе първа точка след две поредни поражения.

Играчите на Франческо Фариоли започнаха по-добре срещата и контролираха случващото се на терена, а в техните редици се отличаваше Морган Сансон. Терем Мофи имаше добра възможност пред себе си, но не се възползва. Футболистите на Лион опитаха да отговорят и го направиха с удар на Амин Сар, а след първият половин час наложиха и известен натиск, като в редиците им се отличаваше с отигравания Брадли Баркола. Въпреки това те също стигаха до по-сериозни положения.

След почивката Ница отново показа повече амбиция в началните минути, когато отново Сансон не се възползва от добра възможност пред себе си. Тази интензивност в действията на полето обаче бързо се загуби, а двубоят отново навлезе в доста по-летаргично темпо, а двата тима на няколко пъти навлязоха във физически сблъсъци, като по този начин в крайна сметка се стигна до закономерно нулево равенство.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели