Удар по Байерн: Мусиала се контузи и ще е аут за неопределено време

Джамал Мусиала в момента е извън плановете за игра за неопределен период от време, след като полузащитникът е получил мускулно разтежение на лявото бедро по време на тренировка, съобщи агенция ДПА. 

Новината беше потвърдена по-късно и от медицинския департамент на клуба му Байерн (Мюнхен), които отказаха да съобщят за спецификата – дали става дума сериозна травма или просто се налагат превантивни мерки. Това означава, че той ще пропусне мача на баварците в неделя срещу Аугсбург и също така ще отпадне и от плановете на германския национален отбор.

 Германия, която е домакин на Евро 2024, играе два приятелски мача през септември и Мусиала вероятно ще ги пропусне. Френският защитник Бенжамен Павар не тренира днес с отбора на Байерн заради настинка. Играещият като десен бек или в средата на отбраната френски национал продължава да е свързван силно с трансфер в италианския гранд Интер (Милано).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели