Резерва зарадва Нотингам срещу Шефилд Юнайтед

Нотингам записа първата си победа за сезона в Премиър лийг, след като се наложи с 2:1 в домакинството си на Шефилд Юнайтед. Успехът на домакините на „Сити Граунд“ не бе лесен, но те все пак се добраха до трите точки. Тайуо Ауоний откри резултата в 3-тата минута, но Густаво Хамер изравни в 48-ата. Победният гол за домакините бе дело на резервата Крис Ууд в 90-ата минута.

Срещата започна по перфектен начин за Нотингам. Още в 3-тата минута Серж Орие с чудесно центриране намери Тайуо Ауоний в близост до вратата, а той с глава бе точен за 1:0.

В началото на втората част гостите обаче се върнаха в мача. Густаво Хамер овладя на границата на наказателното поле и с прекрасен изстрел прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на вратата за 1:1.

След това втори гол на Ауоний в 56-ата минута бе отменен заради засада.

Все пак в края на мача Нотингам стигна до победата. Орие центрира отдясно и Ууд с глава насочи топката във вратата за крайното 2:1.

Така Нотигам вече има първи три точки в актива си, като излезе на 8-ата позиция в класирането. Шефилд остава без точка на 17-ото място.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели