Битки на живот и смърт в Лигата на конференциите

Тази вечер са по-голяма част от реваншите от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. В сряда се изигра един двубой между Флора и Фарул, като румънският тим спечели с 2:0 и продължава напред. Днес предстоят още битки на живот и смърт за много от отборите. Това е единственият турнир, в който загубилият не получава втори шанс и не продължава участието си в Европа. Така че всеки ще даде всичко от себе си, за да продължи пътя си напред в турнира. Това важи с пълна сила и за единствения останал български участник Левски, който приема Апоел (Беер Шева) на „Георги Аспарухов“ след нулевото реми преди седмица в Израел.

Ще видим обаче и други доста любопитни срещи. Една от тях е между Аустрия (Виена) и Легия (Варшава). Поляците загубиха първата среща у дома с 1:2, но едва ли ще се предадат лесно и очакваме да се хвърлят здраво в реванша в Австрия.

Интерес предизвиква и сблъсъкът между Мидтиланд и Омония. Датчаните загубиха с 0:1 в Кипър и сега ще трябва да наваксват на свой терен, ако не искат да приключат участието си в турнира дотук.

Доста оспорван изглежда и двубоят между Хартс и Розенборг. Норвежците се наложиха с 2:1 на свой терен, но сега предстои доста тежко гостуване в Шотландия.

Със сигурност не е решен и мачът между Динамо (Киев) и Арис (Солун). Първият двубой завърши с минимален успех на гърците с 1:0, но сега предстои интригуващ реванш, в който всичко може да се случи.

Най-голяма обаче е интригата в няколко мача, в които в първите сблъсъци нямаше победител и на практика всичко ще се решава днес. Сред тях са ПАОК – Хайдук (Сплит) (0:0), Дебрецен – Рапид (Виена) (0:0), Нордселанд – ФКСБ (0:0), Макаби (Тел Авив) – АЕК (Ларнака) (1:1) и Актобе – Сепси (1:1).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели