Родриго от Реал Мадрид посочи най-тежкия момент в кариерата си

Бразилският футболист на Реал Мадрид Родриго разкри кой е бил най-тежкият момент в кариерата му до момента, който е преживял с националния отбор на родината си.

22-годишният състезател се върна към четвъртфиналния сблъсък срещу Хърватия на Мондиала през 2022 година, когато бразилците отпаднаха след изпълнение на дузпи, а той пропусна един от ударите от бялата точка.

„Световното първенство бе една мечта и се оказа най-болезненият момент в кариерата ми“, призна бразилецът пред вестник Globo Esporte.

„Знам, че имам още много мачове пред себе си и затова гледам на случилото се като на процес, през който трябваше да преминем. В живота нищо не е лесно, никой няма перфектна история. Бях тъжен в продължение на дни, но сега единственото, за което мисля, е да се върна отново и да спечеля титлата на Световно първенство“, добави Родриго.

Колкото до информациите, че старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти може да стане национален селекционер на Бразилия, Родриго коментира: „Мисля, че Анчелоти е концентриран върху Реал Мадрид. Той има договор и ще остане този сезон. След това не знам.“

Попитан за временния наставник Фернандо Диниз, Родриго отговори: „Трябва да се възползваме от времето, в което той ще бъде начело. Изборът му също бе изненада, защото той бе във Флуминензе. Мисля, че ще пасне добре в националния отбор. Футболистите, които вече са работили с него, говорят позитивно за начина му на работа и стила на игра, който налага.“


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели