Садистът Георги се появи окован и ухилен до уши в съда, не е за вярване какво каза за клането на Дебора ВИДЕО

„Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото”.

Това каза в съдебната зала заподозреният за обезобразяване на Дебора Михайлова с макетен нож – Георги Николаев Георгиев.

Снимка: Булфото
 

Той обжалва оставането си в ареста пред Окръжният съд в Стара Загора. 26-годишният мъж е обвинен за посегателство срещу 18-годишната си бивша приятелка. Тя е със счупен нос и 400 шева по тялото, след множество прорезни рани.

Георгиев се появи окован с белезници, а фотографите успяха да го уловят на снимка как се хили, докато полицаи го придружават по коридорите на съда.

Снимка: Булфото

Преди седмица Районният съд наложи на Георгиев постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Още тогава защитата се закани да обжалва решението.

Снимка: Булфото

Вторият национален протест в подкрепа на Дебора обедини хиляди граждани вчера. Те настояват за справедливо наказание за насилника. 

„Тя иска да благодари на всички хора, дойде при мен с думите: „Мамо, много ми е трудно, но искам да изкажа огромната благодарност за всичко това, което видях по телевизията, на всеки един човек, който се опита да се свърже с мен”, каза майката на момичето Ивелина Михайлова.

Снимка: Булфото

„Знаете ли какво видях в това видео, което тя публикува в личния си профил във Facebook? Един празен поглед”, посочи още жената.

А бащата Красимир обясни, че има надежда.

„Надяваме се в скоро време да каже какво мисли, но трябва да ѝ дадем време. Виновният да си поеме отговорността, а детето ни да се възстанови по-скоро“, каза той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели